
Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем
Одним із самих популярних видів м'яса серед слов'янських народів є яловичина. Вона вважається важливим постачальником білка і амінокислот. Ні для кого не секрет, що користь яловичини в її високій поживній цінності. Цей продукт добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем, - якраз такий варіант. М'ясо за цим рецептом виходить ароматним, ніжним і соковитим. Замість свіжого ананаса можна цілком взяти приблизно 300 г. консервованих ананасів. На гарнір до яловичини, смаженої з ананасом і болгарським перцем, підійде рис.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Корм вологий Brit Premium з філе яловичини для дорослих котів 85г
500 г.
Ананас чищений
1 кг.
Перець зелений фасований
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Ананас із зрізаною шкіркою розрізати навпіл, відокремити і викинути жорстку серединку, а м'якоть порізати кубиками.
02
М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю - півкільцями, перець - соломкою.
03
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї яловичину, посолити, поперчити і смажити 25 хвилин, накривши сковороду кришкою.
04
Додати до м'яса перець, смажити 10 хвилин, а потім - ананаси і смажити ще 5-10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів