Пісний яблучний пиріг - Image

Пісний яблучний пиріг

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

У період посту багатьом досить важко відмовитися від солоденького. Необхідність у виключенні з рецептури пісних страв таких інгредієнтів як молоко, кефір, яйця, дещо звужує звичну різноманітність рецептів десертів і випічки для таких випадків. Однак не поспішайте засмучуватися: Вашій увазі випічка, яка нікого не залишить байдужим – яблучний пиріг. Йому можна дати заслужене ім'я – «відпочинок господині», а все завдяки оригінальному способу приготування: запропонований пиріг насипний. Рідкого тіста як такого немає, необхідно всього на всього з'єднати сухі продукти і чергувати шари з яблучками. У підсумку Вас очікує неповторна комбінація злегка вологої начинки і ніжного розсипчастого краю.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

200 г

Цукор Ваш Цукор 10кг

200 г

Розпушувач тіста Добрик 15г

5 г

Кориця Еко мелена 20г

5 г

Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г

10 г

Крупа манна Терра марка М 800г

200 г

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

1 кг

Етапи приготування

01

Змішати борошно, цукор, корицю, манну крупу і крохмаль. Яблука помити, очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Форму застелити пергаментним папером.

02

На папір викласти шар сухої суміші, а на неї натерті яблука. Шари повинні бути не дуже товстими, 2-3 мм. Так чергувати шар за шаром, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху повинен бути сухий шар.

03

Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити в духовку форму з пирогом і випікати близько 40-45 хвилин. Щоб пиріг не розсипався, розрізати його слід після того, як він повністю охолоне.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв