Закуска "Хибна ікорка" - Image

Закуска "Хибна ікорка"

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Закуска "Хибна ікорка" не просто більш дешева альтернатива червоній ікрі, а й ще один спосіб зробити стіл більш різноманітним. Всі звикли бачити на столі намазаний червоною ікрою хліб. Однак ви можете провести експеримент, поставивши дві тарілки на стіл - на одній хліб намазати ікрою, а на іншій от такою ось хибною ікоркою. І подивіться, яку із закусок з'їдять швидше. Ця намазка на хліб дуже легка у приготуванні, ситна і не шкідлива для здоров'я. Її загадковий смак примусить здивуватися будь-кого. Тому приємного апетиту і гарних веселощів!

Інгредієнти

Оселедець

1 шт.

Масло вершкове

150 г.

Сирок плавлений

2 шт.

Морква (невелика)

3 шт.

Етапи приготування

01

Оселедець почистити від нутрощів, шкіри і кісток.

02

Моркву відварити до готовності.

03

Оселедець, моркву, масло, сирки перекрутити через м'ясорубку і розмішати.

04

Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.

05

За смаком нагадує червону ікру, важко відчути різницю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Закуска "Хибна ікорка" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua