Паштет з копченого лосося  - Image

Паштет з копченого лосося

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Приготований особливим чином продукт з м'ясного, рибного, печінкового, яєчного або грибного фаршу, який називають «паштетом», вважається споконвічно французькою стравою. Ця проста, але поживна і ситна закуска є обов'язковим атрибутом будь-якої трапези або застілля і служить незамінною основою для всіма улюблених бутербродів. На жаль, пастообразна консистенція магазинних паштетів віртуозно приховує свій справжній склад. Як не крути, але кращі паштети – паштети, приготовлені вдома. Пропонуємо Вам насолодитися вишуканим паштетом з копченого лосося. Головний інгредієнт – делікатесна океанічна риба, що має цінне дієтичне м'ясо і володіє корисними властивостями.

Інгредієнти

Лосось копчений

200 г.

Сир філадельфія

100 г.

Лимон

20 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Лосось крупно подрібнити в блендері. Додати сир філадельфія і перемішати.

02

З лимона вичавити сік. Додати спеції і лимонний сік до паштету.

03

Подавати з скибочками хліба або крекерами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв