
Салат з квасолею, яловичиною і сухариками
Салат з яловичини, квасолі і сухариків має хороші смакові якості і дуже ситний. Готується салат нескладно і швидко, особливо, якщо використовувати консервовану квасолю. Замість консервованої квасолі також можна використати відварену. Краще вибрати червону. Щоб сухарики в салаті залишалися хрусткими, їх додають в салат перед подачею на стіл. Варіантів на тему цього салату безліч. Яловичину можна замінити куркою, індичкою або шинкою. Багато господинь за смаком додають гриби, кукурудзу або сир. Цей салат чудово підійде і для святкового частування, і для домашнього обіду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля Helcom червона 425г
300 г.
Яловичина піджарка
400 г.
Огірки солені
200 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
150 г.
Часник
3 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Філе яловичини відварити на середньому вогні до готовності.
02
Коли м'ясо буде готове, його остудити і нарізати кубиками.
03
Огірки промити й нарізати соломкою.
04
Налити трохи олії в миску і видавити в нього часник через прес.
05
Батон нарізати кубиками, а потім обсмажити його на сковороді на олії з часником до золотистого кольору.
06
З квасолі злити рідину. Потім змішати м'ясо, квасолю, огірки. Салат посолити за смаком і перемішати.
07
Перед подачею в салат додати сухарики і заправити його майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів