Олів`є із язиком - Image

Олів`є із язиком

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Існують різні рецепти салатів. На сторінках різних сайтів пропонуються рецепти цікавих, ексклюзивних і смачних салатів, які складаються з найрізноманітніших інгредієнтів. Салат, який ми пропонуємо приготувати не дуже дивує своєю різноманітністю, так як салат "Олів'є" - це класика жанру. Це, можна сказати, салат багатьох радянських поколінь. Без салату "Олів'є" неможливо було уявити жоден Новий Рік в Радянському Союзі. Але в даному рецепті ми трішки урізноманітнимо наш салат "Олів'є", додавши замість звичної вареної ковбаси яловичий язик. Яловичий язик відрізняється своїм ніжним і делікатесним смаком, тому в салаті "Олів'є" він розкриється зі своєї найкращої і ніжної сторони.

Інгредієнти

Яловичий язик

1 шт.

Картопля

2 шт.

Морква

1 шт.

Яйця

2 шт.

Огірки мариновані

2 шт.

Огірки свіжі

1 шт.

Зелений горошок

200 г.

Цибуля

1 шт.

Зелень

за смаком

Майонез

200 г.

Етапи приготування

01

Язик, яйця, картоплю, моркву відварити до готовності.

02

Яйця дрібно покришити. Язик, моркву, картоплю, свіжі та мариновані огірки нарізати кубиками.

03

Дрібно нарізати цибулю і залити окропом.

04

Змішати всі інгредієнти, посолити і заправити майонезом. Прикрасити зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Олів`є із язиком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua