Румунські ковбаски - Image

Румунські ковбаски

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Одною із самих популярних страв румунської кухні вважаються мічі (мітітеї). Це румунські ковбаски зі свинячого і яловичого фаршу, які готують на грилі або вугіллі. Запропонований рецепт - один із варіантів цієї страви. У цьому рецепті ковбаски пропонується приготувати зі свинячого фаршу і обсмажити на сковороді. Дуже важливо ретельно вимісити фарш і воду додавати у фарш малими порціями, гарненько вимішуючи. Після вимішування необхідно ретельно "відбити" приготовлену м'ясну суміш. Яким чином? Збирайте фарш у ком і кидайте його назад у миску. У цих нескладних маніпуляціях секрет успіху страви. Крім зазначених у рецепті, за бажанням можна додати у фарш свої улюблені спеції і приблизно 0,5 чайної ложечки соди.

Інгредієнти

Свинина

500 г.

Сухарі панірувальні

80 г.

Яйце куряче

1 шт.

Борошно пшеничне

20 г.

Олія рослинна

60 мл.

Часник

3 зубчики

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Майоран

за смаком

Етапи приготування

01

Свинину промолоти через м'ясорубку 2-3 рази. Викласти фарш в миску, посолити і поперчити за смаком, додати майоран.

02

Додати подрібнений часник, додати 50 мл. холодної води, ретельно перемішати до однорідної маси.

03

Розділити фарш на кілька частин, з кожної скачати ковбаски, обваляти спочатку в борошні, після - у збитому яйці, в кінці - в сухарях.

04

Обсмажити всі ковбаски на рослинній олії, з усіх боків. Подавати з картоплею фрі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв