
Крабовий салат з кукурудзою і зеленим горошком
Звичай робити і потім вживати салат як холодну страву з'явилася ще в стародавніх римлян. Вони робили їх з оливок, меду, цибулі та оцту. З часом стало з'являтися все більша кількість різних салатів. І зараз поєднують найрізноманітніші інгредієнти і практично всі продукти, які можна вживати в їжу. Найголовніша вимога - щоб компоненти поєднувалися за смаком. Що стосується крабового салату з кукурудзою і горошком, то тут смак вас точно приємно здивує. Адже він настільки ніжний і приємний. До того ж солодка кукурудза і зелений горошок надають особливого смаку будь-якій страві. Такий салат подарує літній настрій, навіть якщо ви його приготуєте холодним зимовим вечором.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
140 г.
Крабові палички вагові
200 г.
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Зелень мікс 100г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи і горошку злити рідину. Зелень помити, просушити і подрібнити.
02
Крабові палички нарізати скибочками або кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів