Кабачки фаршировані овочами - Image

Кабачки фаршировані овочами

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Задумайтесь скільки чудових страв можна приготувати із цього по-справжньому літнього подарунка природи. Не виключенням є і його використання в поєднанні з різноманітними овочами, які наповнять ваш організм енергією та силою після весняного авітамінозу. Цей букет корисних речовин просто захопить вас своєю поживністю. Ну тут не обійшлося, звичайно, і без цього трішки забутого людьми секрету молодості, краси та довголіття - моркви, найпопулярнішого та найціннішого продукту – цибулі, незвичайних за смаком червоних плодів – помідорів та звичайного для будь-яких літніх страв – кропу. Ці колоритні продукти вдало доповнюють своїм смаком істинний делікатес - рис. Все це в сукупності є неймовірно смачною стравою. Тому, якщо ви бажаєте зарядитися океаном позитиву та вдосталь насититись, без сумніву, ця страва саме для вас!

Інгредієнти

Кабачки

1 кг.

Рис

1 ст. л.

Морква

200 г

Ріпчаста цибуля

125 г

Вершкове масло

60 г

Помідори

200 г

Сметана

325 г

Кріп

50 г

Етапи приготування

01

Кабачки нарізати кільцями висотою 4-5 сантиметрів.

02

Видалити з кілець частину м’якоті з насінням.

03

Оброблені кабачки варити 8-10 хвилин в підсоленій воді.

04

Для овочевого фаршу моркву і цибулю нарізати соломкою або кубиками.

05

Підсмажити моркву і цибулю на невеликому вогні.

06

Додати варений рис, сіль, мелений перець, нарізані помідори, зелень петрушки або кропу (замість помідорів можна додати два яйця).

07

Варені кабачки відкинути на сито і начинити овочевим фаршем.

08

Кріп дрібно порізати, змішати зі сметаною.

09

Покласти кабачки в глибоку пательню, залити сметаною з кропом, накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин на невеликому вогні, при необхідності іноді підливати сметани.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Кабачки фаршировані овочами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua