
Кульки із броколі з фісташками
Навіть якщо Ви не уявляєте життя без м'яса, іноді потрібно від нього відмовлятися і готувати легкі вегетаріанські страви. Чому б і ні? Спробувавши кульки із броколі з фісташками, Ви зрозумієте, що вегетаріанська кухня може бути смачною і різноманітною. І дуже, до речі, корисною. Всі інгредієнти, що входять до складу цих милих кульок, так і рясніють користю. Головний компонент закуски, завдяки якому кульки набувають характерний зелений колір – броколі – корисний і смачний різновид капусти. Вони містять велику кількість білка і за своєю харчовою цінністю часто прирівнюються до м'яса і яєць, але при цьому у них низька калорійність. Тому рекомендуємо взяти на замітку цей чудовий рецепт.
Інгредієнти
Капуста броколі
500 г
Фісташки
100 г
Зелень
100 г
Сир кисломолочний
100 г
Часник
1 зуб.
Олія оливкова
10 мл
Оцет
10 мл
Перець
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Броколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Подрібнити броколі блендером до стану пюре.
02
Фісташки очистити і подрібнити блендером. Зелень помити і дуже дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Сир протерти через сито. Броколі змішати із зеленню, додати фісташки, часник, оливкову олію, оцет, сир і перець. Добре перемішати і скачати з маси невеликі кульки. Перед подачею на 10-15 хвилин поставити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів