
Печені груші з кремом з маскарпоне
Витончений порційний десерт з кремом із сиру маскарпоне і печеними грушами з корицею. Він прекрасно підійде, якщо ви не любите «возиться» з тістом і випічкою. Та й готується простіше не буває - поки печуться груші збити жовтки і сир маскарпоне, потім викласти в красиві келихи і десерт готовий до подачі на стіл. За бажанням, можете додати в крем трохи (головне не переборщити) коньяку. Тоді крем вийде як для тірамісу, натомість десерт отримає більш цікаве поєднання ароматів. Для більш естетичної подачі можна викладати в келих крем і груші шарами, а потім не змішувати. Якщо час у вас все ж є, то дайте десерту хоча б 30 хвилин охолодитися і настоятися в холодильнику (це не обов'язково, але смакові характеристики стануть значно яскравішим).
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Лимон
30 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
200 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4 шт.
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Груші помити, очистити, нарізати шматочками, посипати корицею і покласти в духовку. Запікати близько 20 хвилин. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько столової ложки).
02
Жовтки з цукром збити. По трохи додавати сир маскарпоне і збивати до однорідності. Груші дістати і змішати з цедрою. У келих викласти крем, зверху груші. Дати охолонути в холодильнику близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів