Яблучне печиво - Image

Яблучне печиво

Кількість порцій: 10Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Смачне, ароматне, м'яке і, одночасно, трохи розсипчасте печиво зі шматочками яблук. Цей рецепт з розряду тих, які ніколи не підведуть, якщо необхідно приготувати що-небудь дуже швидко до чаю. Адже тут зовсім не потрібно чекати, поки тісто настоїться в холодильнику, щось ліпити, яблука не вимагають термічної обробки, а також немає яких-небудь складних моментів з тістом або начинкою – все дуже просто. За зовнішнім виглядом і консистенцією воно трохи нагадує вівсяне. За бажанням, до тіста можна додати корицю, ваніль, мускатний горіх, подрібнені горіхи, а частину пшеничного борошна можна замінити вівсяним.

Інгредієнти

Масло вершкове

50 г

Цукор

60 г

Борошно пшеничне

300 г

Яйце куряче

1 шт.

Ваніль

5 г

Розпушувач

5 г

Сметана

45 г

Яблука

4 шт.

Родзинки

100 г

Етапи приготування

01

Розм'якшене (але не розтоплене) масло збити міксером з цукром в пишну масу. Потім додати до маси яйце і ваніль. Борошно просіяти, додати сіль і розпушувач. Поступово додавати борошно і сметану в масляну суміш, постійно розмішуючи.

02

Родзинки добре промити, замочити в окропі і залишити на 10 хвилин, щоб вони розпарилися. Яблука помити, видалити серцевину і порізати на дрібні кубики. Обережно додати в тісто, перемішуючи, яблука і родзинки.

03

Духовку розігріти до 190 градусів. Деко змастити вершковим маслом і викласти на нього ложкою тісто. Випікати печиво близько 12-15 хвилин. Дістати з духовки, дати трохи охолонути і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Яблучне печиво – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua