Суп з сочевиці - Image

Суп з сочевиці

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сочевиця - родичка квасолі, вона також є джерелом вітамінів, харчових волокон і рослинного білка. Але в порівнянні зі звичною нам квасолею, у цієї представниці бобових є суттєва перевага - вона досить оперативно готується. Особливо це стосується червоної сочевиці, варити яку потрібно близько 20 хвилин. Сочевичний суп, який ми рекомендуємо приготувати сьогодні, - це смачна, поживна, корисна і красива на вигляд страва.

Інгредієнти

Червона сочевиця

200г

Морква

2шт

Часник

2зубчики

Крем-сир

100г

Цибуля

2шт

Оливкова олія

30г

Олія соняшникова

68г

Каррі (ніжний)

10г

Паприка

10г

Насіння соняшнику

40г

Зелень петрушки

за смаком

Етапи приготування

01

Очищену моркву натріть на тертці з великими отворами.

02

Дрібно наріжте часник.

03

Обсмажте овочі на соняшниковій олії. На завершення всипте спеції, сіль, каррі. Залиште тушкуватися.

04

Закип'ятіть в каструлі 800 мл води або бульйону (наприклад, грибів або овочів).

05

Засипте тушковані овочі в киплячу воду, додайте промиту сочевицю, посоліть і поперчіть. Варіть суп, доки сочевиця не буде готова.

06

Насипте суп в тарілку, зверху налийте трохи оливкової олії, додайте зелень петрушки, крем-сир і кілька насінин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп з сочевиці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua