Сендвіч з баклажанами - Image

Сендвіч з баклажанами

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Навряд чи граф Сандвічський, в голові у якого в далекому XVIII столітті народилася ідея приготування сендвічів, міг би собі уявити, що його кулінарне творіння стрімко увійде в наше сучасне життя і стане користуватися не меншою популярністю, ніж бутерброди. Вашій увазі прекрасний варіант смачного й корисного овочевого сніданку, ланча або просто ситного перекусу, який можна взяти з собою – сендвіч з баклажанами. Щедра, соковита начинка із солодких томатів, перців, баклажанів і злегка солоноватого англійського сиру, що зручно розташовується між двома скибочками свіжоспеченого багета нікого не залишить байдужим. Родзинка сендвіча – пряні італійські спеції, що створюють божественний аромат.

Інгредієнти

Оливкова олія

40 мл

Оцет бальзамічний

20 мл

Часник

1 зуб.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Баклажан

1 шт.

Перець солодкий

40 г

Цибуля

60 г

Багет

1 шт.

Сир чедер

160 г

Помідор

1 шт.

Салат

40 г

Базилік

40 г

Італійські трави

5 г

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200 градусів

02

У невеликій мисці змішайте разом інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, часник, сіль, спеції, перець) і відкладіть в сторону.

03

Поріжте на скибочки баклажани і викладіть на деко, зверху шарами покласти перець і цибулю, залити заготовленим соусом, залишивши 1 столову ложку. Запікати протягом 30 хвилин.

04

Розріжте багет навпіл, змастіть кожну частину соусом. На нижній шар по довжині рівномірно викласти зелень, баклажани з цибулею і перцем. Потім викласти сир, помідори і листя базиліка, накрийте другою половиною багета.

05

При бажанні можна підсмажити багет перед тим як викладати начинку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Сендвіч з баклажанами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua