
М'ясо з цибулею і морквою
Для кулінара хороший шматок м'яса майже як чистий аркуш для письменника: дивишся і ламаєш голову, що б такого з нього створити. Хотілося б, щоб у результаті вийшов якщо не шедевр, то хоча б ситний обід. Пропонуємо позбутись творчих терзань і все спростити. Берете такі елементарні інгредієнти, як морквина і цибулина, і дотримуєтесь нашого рецепту. На гарнір добре подати рисову локшину, з нею страва буде більш оригінальною, хоча цілком можна використовувати і щось звичніше - картоплю, макарони або рис.
Інгредієнти
М'ясо (свинина, яловичина, баранина, курятина, індичатина)
500 г
Морква
2 шт.
Цибуля
2 шт.
Часник
4 зубчики
Сіль
за смаком
Мелений чорний перець
за смаком
Соєвий соус
3 ст.л.
Рослинна олія для підсмажування
80 мл
Зелена цибуля для подачі
за смаком
Рисова локшина для гарніру
250 г
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно поріжте.
02
Моркву натріть на середній терці.
03
У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній цибулю до м'якості.
04
Потім додайте моркву і злегка її обсмажте.
05
Тим часом м'ясо промийте і наріжте невеликими кубиками. Додайте його в сковороду до цибулі і моркви, посоліть і поперчіть за смаком, накрийте кришкою і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні близько 30 хвилин.
06
Приблизно за 10 хвилин до готовності м'яса влийте соєвий соус (це не обов'язковий інгредієнт).
07
Часник дрібно поріжте і додайте його до м'яса за 3-4 хвилини до готовності. Перемішайте і продовжуйте тушкувати.
08
Зелену цибулю дрібно поріжте.
09
Приготуйте будь-який гарнір на ваш вибір.
10
Розкладіть по тарілках гарнір і м'ясо, посипте зеленою цибулею і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів