М'ясо з цибулею і морквою - Image

М'ясо з цибулею і морквою

Кількість порцій: 2Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Для кулінара хороший шматок м'яса майже як чистий аркуш для письменника: дивишся і ламаєш голову, що б такого з нього створити. Хотілося б, щоб у результаті вийшов якщо не шедевр, то хоча б ситний обід. Пропонуємо позбутись творчих терзань і все спростити. Берете такі елементарні інгредієнти, як морквина і цибулина, і дотримуєтесь нашого рецепту. На гарнір добре подати рисову локшину, з нею страва буде більш оригінальною, хоча цілком можна використовувати і щось звичніше - картоплю, макарони або рис.

Інгредієнти

М'ясо (свинина, яловичина, баранина, курятина, індичатина)

500 г

Морква

2 шт.

Цибуля

2 шт.

Часник

4 зубчики

Сіль

за смаком

Мелений чорний перець

за смаком

Соєвий соус

3 ст.л.

Рослинна олія для підсмажування

80 мл

Зелена цибуля для подачі

за смаком

Рисова локшина для гарніру

250 г

Етапи приготування

01

Цибулю дрібно поріжте.

02

Моркву натріть на середній терці.

03

У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній цибулю до м'якості.

04

Потім додайте моркву і злегка її обсмажте.

05

Тим часом м'ясо промийте і наріжте невеликими кубиками. Додайте його в сковороду до цибулі і моркви, посоліть і поперчіть за смаком, накрийте кришкою і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні близько 30 хвилин.

06

Приблизно за 10 хвилин до готовності м'яса влийте соєвий соус (це не обов'язковий інгредієнт).

07

Часник дрібно поріжте і додайте його до м'яса за 3-4 хвилини до готовності. Перемішайте і продовжуйте тушкувати.

08

Зелену цибулю дрібно поріжте.

09

Приготуйте будь-який гарнір на ваш вибір.

10

Розкладіть по тарілках гарнір і м'ясо, посипте зеленою цибулею і подавайте.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

М'ясо з цибулею і морквою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua