Сочевичний суп з сиром - Image

Сочевичний суп з сиром

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сочевичний суп з сиром – це надзвичайно поживно та смачно. Його дуже часто використовували наші предки як ліки, тому в корисності цієї страви немає сумніву. Чечевиця зараз не дуже часто використовується, вона є трішки забутою людьми рослиною, проте загальне погіршення стану навколишнього середовища, потребує активізації нових вітамінних комплексів, саме такою є ця дивовижна складова нашої страви. Проте не слід забувати і про її смакові властивості, які вдало доповнюються ніжним, духмяним сиром. Актуальність даної страви просто зашкалює, її легкість та здатність насичувати організм енергією, приємно порадує вас. Тому готуйте із задоволенням!

Продукти для рецепту

Сир Херсонський Сир Королівський 45%
452.70

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

150г

Сочевиця Metro Chef зелена 500г

350г

Цибуля

2шт

Морква

150г

Часник

100г

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

10мл

Сіль Єгипет

Спеція Перець чорний мелений

Вода негазована Аквуля 2л

1600мл

Кінза 70г

50г

Лайм

150г

Етапи приготування

01

Головку часнику очистити, зрізати верх.

02

Пару цибулин очистити від лушпиння. Моркву очистити і нарізати кружечками.

03

Сочевицю промити, покласти в каструлю разом з морквою та цибулею, залити водою, довести до кипіння. Посолити, поперчити, зменшити вогонь, варити, поки сочевиця не розвариться (15 хвилин).

04

Витягнути з каструлі цибулини. Додати запечений часник, подрібнити блендером до отримання однорідної суміші.

05

Додати натертий на дрібній тертці легкий сир, перемішати до повного розчинення сиру.

06

Розлити суп по тарілках, прикрасити кінзою і скибочкою лайма.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв