
Запіканка з тріски з овочами
Чи багато у вас знайдеться рецептів, які рятують у важку хвилину? Якщо ні, тоді сміливо записуйте собі ще один. Запіканки взагалі готуються досить швидко. Але при цьому їх багато хто любить. Тому їх і існує так багато різних: солодких, кислих і солоних. Якщо вам захотілося чогось швидкого, смачного і нескладного одночасно, тоді поспішіть запекти тріску з овочами. Риба, як відомо, продукт саме для вечері, адже вона легка для шлунка і не "стомлює" його. Що ж до овочів, то вони відмінно доповнюють рибу, роблять страву дуже соковитою. Ну а картопля - повноцінною і ситною. Таку страву і гостям подавати до столу не соромно, адже виглядає вона дуже апетитно.
Інгредієнти
Цибуля
0,5 шт.
Картопля
1 шт
Сіль
за смаком
Броколі
75 г
Тріска
200 г
Майонез
2 ч. л.
Перець чорний мелений
за смаком
Пармезан
30 г
Етапи приготування
01
Нарізати тріску, посолити і поперчити.Картоплю очистити, нарізати тонкими кільцями.Цибулю тонко нарізати і змішати з майонезом.
02
Викласти вологу картоплю в контейнер і відправити в мікрохвильовку на 2 хв при 600 Вт.
03
У підсолену киплячу воду опустити броколі на 30 сек.
04
Викласти у форму тріску, картоплю, накрити цибулею, місцями укласти броколі. Посипати сиром.Запікати 10-15 хв при 250°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів