
Крепи з шоколадно-горіховим соусом і бананами
Крепи - страва французької кухні, що представляє собою тонкі млинці з бездріжджового тіста. Їх роблять з різноманітними начинками, поливають різними соусами. Начинка може бути рибною, грибною, м'ясною або, як у запропонованому рецепті, солодкою. У Франції для приготування крепів використовують крепницю - плоску сковороду без ручки або велике розпечене коло. Ми ж замість професійної крепниці скористаємося звичайною, підходящою для смаження млинців сковородою. Тісто для крепів дуже рідке. Завдяки додаванню більшої кількості яєць крепи виходять більш еластичними і не рвуться. У тісто додають не рослинне, а розтоплене вершкове масло.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Банани SantaVita сушені 100г
0,5 шт.
Борошно 7 1кг
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Етапи приготування
01
2 ст. л. вершкового масла розтопити на водяній бані.
02
Потім додати до масла борошно, сіль, цукор, яйця і молоко. Замісити рідке тісто і залишити його хвилин на 15 при кімнатній температурі.
03
Розігріти сковороду і додати в неї вершкове масло, що залишилося. Обсмажувати крепи з кожного боку до золотистого кольору.
04
Коли всі крепи будуть обсмажені, нарізати тонко банан і змішати його з "Nutella".
05
У центр кожного крепу покласти приготовлену начинку. Крепи згорнути конвертиками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів