Сирний пиріг з грушею - Image

Сирний пиріг з грушею

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Увага всім, хто любить пекти пироги з приводу і без! Ви не повинні втратити такий рецепт, який не тільки простий, але і корисний. Візьмемо, наприклад, тісто. Його нескладно приготувати навіть тим, хто ніколи не мав справу з випічкою. Тому якщо ви хочете зробити приємний сюрприз комусь близькому, ви можете сміливо готувати пиріг з грушею. До речі, якщо груші вам не до душі, можете їх замінити іншими фруктами. Але слід зауважити, що груші теж дуже корисні, наприклад, для шлунку і серця. Тому можна спробувати кожен раз робити пиріг з іншим компонентом, а потім вибрати для себе найулюбленіший. Що ж стосується сиру, то тут можна не коментувати. І так всі знають про його користь.

Продукти для рецепту

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
67.99 - 89.30

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

Інгредієнти

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

4 шт.

Масло вершкове домашнє

80 г

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 склянка

Борошно пшеничне вищий гатунок

1,5 склянки

Розпушувач тіста Добрик 15г

1 ч.л.

Цукор ванільний Auchan 8г

2 ч.л.

Сир кисломолочний 9%

400 г

Сметана ХМЗ 20%

4 ст.л.

Груші Світ фруктів сушені різані 200г

3 шт.

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

1 ст.л.

Етапи приготування

01

Вершкове масло розтопити і остудити. З'єднати з одним яйцем половину склянки і 1 ч.л. ванільного цукру. Злегка збити.

02

У цю суміш просіяти борошно і замісити м'яке тісто. Скачати його в кулю, обернути харчовою плівкою і покласти в морозилку на 10 хвилин.

03

Тим часом духовку нагріти до 180°C.

04

Груші очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками.

05

У решти яєць білки відокремити від жовтків. Білки прибрати в холодильник.

06

Сир протерти блендером або пропустити через сито.

07

Жовтки збити з цукром, що залишився і ванільним цукром, з'єднати з сиром, додати крохмаль і ще раз збити.

08

Охолоджені білки збити в круту піну (до стійких піків). Порціями з'єднати їх з сирною масою, акуратно перемішуючи її знизу догори. Маса повинна стати пишною.

09

Тісто руками розподілити по формі, сформувавши бортики

10

На тісто викласти шар з двох груш. Залити його сирною масою. Зверху викласти віялом скибочки груші, що залишилися. Випікати пиріг у розігрітій духовці 35-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв