Салат "Іспанський" - Image

Салат "Іспанський"

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Серед величезного розмаїття іспанських страв особливе місце займають салати. Обід в Іспанії починається саме з салату. Як правило, всі салати іспанської кухні яскраві, соковиті і насичені. «Іспанський» салат або як його називають, салат з печерицями та фетою, можна з повною впевненістю віднести до дієтичної страви. Цей салат не жирний, дуже легкий і оригінальний за своїм складом. Готується салат «Іспанський» швидко і просто. Незвичне в цьому салаті те, що печериці маринуються в розсолі з-під оливок, і завдяки цьому гриби набувають дуже незвичайний смак. Рецепт цього салату відмінно підійде для тих, хто піклується про свою фігуру.

Продукти для рецепту

Оливки зелені Agrolive без кісточки 292мл
76.99

Оливки зелені Agrolive без кісточки 292мл

280 г

Інгредієнти

Оливки зелені Agrolive без кісточки 292мл

1 банка

Печериці Перша Хвиля нарізані 250г

8 шт.

Салат листовий

1 пучок

Сир Фета Світ Сир 45%

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Гриби промити, обсушити, нарізати тонкими часточками, залити маринадом, злитим з банки з оливками, залишити на 15 хвилин.

02

Оливки нарізати кружечками.

03

Сир розім'яти виделкою.

04

Листя салату порвати руками.

05

Злити маринад з посуду з грибами, змішати всі інгредієнти і заправити готовий салат оливковою олією. Не солити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв

Останні додані рецепти