Простий бісквіт - Image

Простий бісквіт

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Насправді бісквіт - це не найпростіша випічка. Якщо занадто збити яйця, збивати їх разом, виставити занадто високу температуру духовки або занадто рано дістати з духовки, то бісквіт у вас може вийти. Але якщо дотримуватися всіх нюансів приготування і враховувати вищевказані фактори, то все обов'язково вийде! А вже там ... Прикрашати і промащувати бісквіт можна майже чим завгодно. Він чудово підійде для більшої кількості бісквітних тортів. Можна також додати трохи какао, бурякового соку, куркуми та інших харчових нешкідливих барвників і у вас будуть яскраві, різнокольорові бісквіти.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

200 г.

Цукор

200 г.

Масло вершкове

50 г.

Яйце куряче

3 шт.

Етапи приготування

01

Білки відокремити від жовтків. Окремо збити білки з частиною цукру і жовтки з цукром і розм'якшеним маслом до стану піни. Обережно їх з'єднати і перемішати. Просіяти борошно і додати до яєчної суміші. Довести тісто до однорідної консистенції.

02

Розігріти духовку до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 2/3) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 40-50 хвилин. По закінченню часу дати бісквіту постояти близько 10 хвилин у духовці.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Простий бісквіт – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua