
Салат із лисичками і пармезаном
Цей салат можна приготувати тільки в грибний сезон або можна використовувати для нього мариновані гриби. У приготуванні салату з лисичок головне - правильно обробити гриби. Секрет приготування свіжих лисичок – в їх попередньому відмочкванні. Їх замочують на 1-2 години, але не у воді, а в коров'ячому молоці. В результаті грибочки виходять ніжними і приємними на смак. Салат з лисичок дуже корисний, оскільки гриби містять вітаміни А, В, РР, та речовини, що мають властивості природних антибіотиків. Вживання лисичок відновлює пошкоджені клітини підшлункової залози і сприяє знищенню ракових клітин.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лисички Полісянка 500г
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Кунжут
10 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
20 г.
Соус соєвий Chong 1л
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Обсмажити лисички на оливковій олії 5 хв.
02
Листя салату крупно порвати, заправити оливковою олією.
03
Додати соєвий соус, сіль, перемішати. Приправити кунжутом і шматочками сиру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів