
Салат з кальмарами, огірками і горошком
Кальмари, основний інгредієнт запропонованого салату, - це одні з найсмачніших і поживних молюсків. М'ясо кальмара - це білок у чистому вигляді. Воно дуже корисне, оскільки містить багато вітамінів і мінеральних мікроелементів. Кальмари мають прекрасні смакові якості. Завдяки цьому їх можна використовувати як інгредієнти, що формують смак, в будь-яких рибних стравах. Неповторний смак досягається поєднанням ніжного філе кальмарів з овочами і зеленню, наприклад, в різних салатах. Простий у приготуванні салат з кальмарами, огірками і горошком готують цілий рік. Огірки, що похрустують, прекрасно доповнюють смак щільного м'яса кальмарів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
500 г.
Огірки солені
200 г.
Горошок Bonduelle зелений консервований 200г
340 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Крабові палички вагові
200 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Кальмари почистити, опустити в киплячу воду, варити 2-3 хвилини після закипання. Остудити. Нарізати їх соломкою.
02
Огірки також нарізати соломкою. Крабові палички дрібно покришити.
03
Відварені яйця натерти на середній тертці.
04
Зелень дрібно покришити.
05
Змішати кальмари, огірки, горошок (воду злити), яйця, крабові палички, зелень. Посолити, поперчити. Заправити салат майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів