Салат "Садко" - Image

Салат "Садко"

Кількість порцій: 1Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей салат відноситься до тих страв, які найчастіше готують для святкового столу. Особливий смак і запах йому надають яскраві шматочки слабосоленої сьомги. Приємний рожевий колір сьомги перетворює салат у гідну прикрасу столу. Всі інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Цей салат відрізняється не тільки вишуканістю і чудовим смаком, але і своїм корисним впливом на організм людини, адже сьомга є джерелом вітамінів, мінералів і жирних кислот Омега-3, що приводять в порядок роботу серця і судин, метаболізм і м'язи. На стіл краще подавати салат свіжим, відразу після приготування, прикрасивши зеленню.

Інгредієнти

Листя салату

50 г.

Яйця

1 шт.

Корінь селери

35 г.

Помідори

50 г.

Сьомга слабосолона

40 г.

Оливкова олія

30 г.

Петрушка

20 г.

Соєвий соус

10 г.

Маслини без кісточок

20 г.

Гарбузове насіння

10 г.

Етапи приготування

01

Листя салату крупно нарізати. Корінь селери натерти на тертці, викласти зверху на листя салату. Посипати гарбузовим насінням.

02

Помідори нарізати часточками, видаливши плодоніжку. Додати маслини без кісточок.

03

Варене яйце розрізати на чотири частини. Сьомгу нарізати тоненькими смужками і згорнути у вигляді трояндочок. Викласти їх між часточками яйця.

04

Готовий салат полити соєвим соусом і оливковою олією, прикрасити зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат "Садко" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua