Салат "Арагонський" - Image

Салат "Арагонський"

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ситний, свіжий і смачний салат іспанської кухні. Салат «Арагонський» є одним з найкращих і найбільш поживних салатів в Іспанії. В оригіналі в рецепті використовується хамон (іспанський національний делікатес, сиров'ялений свинячий окіст), але так як коштує він дорого і не завжди легко доступний, то можна замінити його на шинкою. І з шинкою цей салат виходить дуже смачним, але важливо, щоб вона була високої якості. Після ретельного перемішування всіх компонентів салату і спецій, його треба настояти протягом 30 хвилин, щоб салат пустив сік. Арагонська салат корисний і унікальний ще й тим, що швидко готується і нікого не залишає байдужим.

Продукти для рецепту

Помідори рожеві фасовка
89.10 - 113.40

Помідори рожеві фасовка

за 1 кг

Інгредієнти

Помідори рожеві фасовка

1 шт.

Шинка Argal Йорк Сендвіч

80 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

1 шт.

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

10 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Яйце відварити вкруту, нарізати на 6 частин. Шинку нарізати тонкою соломкою.

02

Помідор нарізати часточками, перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.

03

Викласти листя салату, нарізаний помідор, скибочки нарізаного яйця. Зверху покласти маслини, перець і шинку.

04

Полити оливковою олією, приправити сіллю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв