Житні рулетики з сьомгою - Image

Житні рулетики з сьомгою

Кількість порцій: 5Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Традиційно закусочні рулетики з слабосоленої сьомги готують з використанням лаваша. У цьому рецепті начинку зі скибочок сьомги пропонується загорнути в приготовлені з житнього борошна коржі, змащені сиром фета. Треба відзначити, що житнє борошно - джерело вітамінів і мінералів, і саме це борошно було основою харчового раціону наших предків. У цьому рецепті замість житнього борошна можна використовувати пшеничне. Або ще один варіант - використовувати ці два види борошна в рівних пропорціях. І ще кілька порад. Не розкачуйте тісто дуже тонко. При смаженні житніх коржів на сковорідці важливо їх не пересушити. Готові рулетики можна закріпити зубочистками і прикрасити зеленню.

Продукти для рецепту

Борошно житнє Хуторок 900г
30.10 - 52.00

Борошно житнє Хуторок 900г

900 г

Інгредієнти

Борошно житнє Хуторок 900г

260 г.

Вода негазована Аквуля 2л

100 мл.

Сьомга шматок

400 г.

Сир Фета Світ Сир 45%

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Трави прованські Carmencita 20г

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці борошно, сіль, перець і прованські трави. Поступово додавати в борошняну суміш воду, при цьому постійно перемішуючи. Замісити тісто, скрутити в кулю, накрити зверху серветкою, залишити на 20 хвилин.

02

Рибу нарізати тонкими скибочками.

03

Відрізати від тіста невеликий шматок, розкачати його в коло, обсмажити на сухій сковороді з обох сторін.

04

Готові коржі з тіста змастити сиром, викласти зверху шматочки риби, скрутити в рулет, нарізати. Готові рулети скріпити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Житні рулетики з сьомгою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua