Пиріг із крабовими паличками і бринзою - Image

Пиріг із крабовими паличками і бринзою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

У рецепті використовується готове листкове тісто, що, звичайно ж, прискорить і спростить процес приготування пирога. Приготований попередньо томатний соус і такі інгредієнти пирога, як солонувата бринза, соковиті крабові палички і ароматний кріп - гарантія того, що пиріг вийде дуже смачним, ситним і сподобається всім, хто його спробує. Треба відзначити, що бринза досить часто використовується у випічці. Цей розсільний сир, приготований з овечого молока, має ніжний вершковий смак і одночасно пікантну різкість через велику кількость солі і вважається, без перебільшення, універсальним сиром для салатів, закусок і пирогів.

Продукти для рецепту

Тісто Рудь листкове 1000г
135.90 - 178.80

Тісто Рудь листкове 1000г

1 кг

Інгредієнти

Тісто Рудь листкове 1000г

500 г.

Крабові палички вагові

240 г.

Помідори рожеві фасовка

3 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Сир Бринза 35%

300 г.

Кріп 70г

за смаком

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити на олії на розігрітій сковороді до золотистого кольору.

02

Зробити на помідорах надрізи, залити окропом на 2 хвилини, після чого зняти з помідорів шкірку, дрібно нарізати. Додати помідори до цибулі в сковороду. Додати за смаком сіль і перець, тушкувати протягом 10-15 хвилин.

03

Змастити вершковим маслом форму, викласти тісто, при цьому зробити бортики. Змастити зверху тісто томатним соусом зі сковороди, потім викласти нарізані крабові палички, а на них посипати шматочки сиру. Зверху прикрасити січеним кропом, поставити в духовку на 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв