Кролик, тушкований у сметані - Image

Кролик, тушкований у сметані

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

М'ясо кролика, особливо досить молоде, має чудовий смак: воно не жорстке і не дуже калорійне, але при цьому відмінне на смак. Але якщо просто приготувати м'ясо саме по собі, то воно вийде суховате. Щоб смак м'яса був ще більш м'який, приємний і ніжний, спробуйте тушкувати його в сметані, за нашим рецептом.Сметана, як звичайно, зробить м'ясо більш соковитим, пом'якшить його, а овочі (морква і цибуля) додадуть свій смак, щоб разом вийшло все смачно і чудово. Кролик підійде до будь-якого гарніру, і буде з ним добре поєднуватися. Так що з таким рецептом смачна вечеря вам забезпечена. Перед подачею його можна приправити зеленню.

Інгредієнти

М`ясо кролика

500 г.

Сметана

500 г.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Часник

2 зуб.

Оцет

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Олія

для смаження

Етапи приготування

01

1 ст. л. оцту розвести в 1 л. води і вимочувати м'ясо кролика 3 години.

02

Потім м'ясо обсушити і порізати на великі шматки, обмазати сіллю, чорним меленим перцем і часником. Залишити маринуватися на 1 годину.

03

Далі потрібно обсмажити кролика з обох боків до рум'яної скоринки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці.

04

Моркву та цибулю обсмажити на олії.

05

У каструлю викласти шарами м'ясо кролика, цибулю з морквою і полити сметаною.

06

Каструлю накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин на середньому вогні.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кролик, тушкований у сметані – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua