
Німецький сирний торт
Якщо у вас вікенд і ви хочете здивувати своїх близьких чимось незвичайним і тим що б склало відмінно компанію вашому вечірньому чаю суботнього дня, то обов'язково приготуйте німецький сирний торт. Готується, звичайно, такий пиріг не дуже швидко, але він того вартий. Тим більше, що у вихідний день ніхто і нікуди не поспішає, тому можна зайву годину виділити на приготування такого шикарного німецького пирога. Це відмінний варіант, щоб відзначити вихідні. Такий пиріг з вечірнім чаєм прекрасно вас розслабить після важкого трудового тижня. Це смачний десерт, що не втомить вас своєю зайвою солодкістю, а навпаки порадує своїм прекрасним смаком.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
300 г.
Вершки
150 г.
Яйця
6 шт.
Мигдаль
50 г.
Крохмаль картопляний
20 г.
Вишня сушена
50 г.
Цукор-пісок
250 г.
Вершкове масло
250 г.
Кисломолочний сир
750 г.
Ванільний цукор
1 ч. л.
Коньяк
30 мл.
Курага
50 г.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, додати 200 г. подрібненого масла, 50 мл. вершків, 3 жовтки і 100 г. цукру. Замісити тісто, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
02
Сир розім'яти, додати 100 г. цукру, 100 мл. вершків, 3 яйця, 50 г. масла, крохмаль і ванільний цукор. Збити в блендері.
03
Курагу і вишню промити, залити окропом на 5 хвилин. Злити воду, висушити. Подрібнити мигдаль і курагу, покласти в сирну масу разом з вишнею і коньяком. Перемішати.
04
Тісто розкачати і викласти у форму для випічки, щоб бортики були закриті тістом. Зверху влити сирну масу і поставити в розігріту до 180°C духовку на 40 хвилин.
05
Решту яєчних білків збити з цукром в міцну піну, викласти зверху на торт і випікати ще 20 хвилин. Залишити торт в духовці остигати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів