Кольорова капуста з пармезаном, білими грибами і петрушкою - Image

Кольорова капуста з пармезаном, білими грибами і петрушкою

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

«Кращі квіти – це квіти капусти». Так кажуть в Англії про кольорову капусту. Низькокалорійна і дієтична, ця середземноморська овочева культура – справжнє джерело вітамінів і цінних мінеральних речовин. Вітамінів С і А в «кучерявій» міститься більше, ніж у лимоні. Вона володіє і цілющими властивостями, виводячи холестерин з організму і зміцнюючи кровоносні судини. А відвар з кольорової капусти заспокоїть запалені ясна. І це далеко не всі переваги. Страви з кольорової капусти легко засвоюються організмом і дуже корисні. Пропонований французький салатик – не виняток. Ніжний смак капусти гармонійно вписується в загальну смакову палітру страви.

Продукти для рецепту

Скатертина Прованс Лимони 120х136см
450.00

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

Інгредієнти

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

1 шт.

Сіль Єгипет

0,75 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

150 мл.

Гриби білі свіжеморожені

170 г.

Петрушка 70г

за смаком

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г

300 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

400 г.

Етапи приготування

01

Змішати 1 ч. л. лимонної цедри, 2 ст. л. лимонного соку, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю, 0,5 ч. л. солі, налити 50 мл. оливкової олії. Перемішати.

02

Гриби промити під холодною водою, очистити, нарізати тонкими скибочками, викласти в миску, залити олійно-лимонною заправкою.

03

У мисці збити 2 курячих яйця з сіллю і перцем. Заморожену кольорову капусту обваляти в яєчній суміші.

04

Окремо в миску натерти пармезан, перекласти капусту ложкою з отворами, щоб зайва рідина залишилася в попередній мисці, ретельно обваляти капусту в сирі.

05

Налити в розігріту каструлю 70 мл. оливкової олії, висипати порцію капусти. Обсмажувати протягом 3 хвилин з усіх боків. Продовжити обсмажувати решту маси капусти.

06

Кожен раз дістаючи з каструлі готову капусту класти її на паперові рушники, для видалення зайвої рідини.

07

Коли буде обсмажена вся капуста і висушена на паперовому рушнику, перекласти в чисту і суху каструлю, додати подрібнену петрушку і мариновані гриби разом із маринадом. Обережно перемішати. Подавати салат теплим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв