
Крем заварний
Перед вами, напевно, один з найпопулярніших кремів, які використовуються в тортах і тістечках. Якщо ви подивитеся опис приготування, то зрозумієте, що цей крем досить просто приготувати. Якщо ви збираєтеся його використовувати не відразу, то зберігайте його в холодильнику, але попередньо покладіть зверху м'які шматочки вершкового масла. Це необхідно для того, щоб на поверхні крему не утворилася плівка (таке ж ви можете спостерігати при зберігання соусів). Тоді, перед тим як використовувати крем, достатньо буде перемішати його. Та й вершкове масло додасть дуже ніжний і приємний смак і аромат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Етапи приготування
01
Відокремити білки від жовтків. Трохи збити жовтки з цукром, додати борошно і розмішати. Додати в яєчну суміш молоко і поставити на маленький вогонь. Проварити, збиваючи вінчиком, але не кип'ятити. Вимкнути вогонь, додати в крем ванілін і збити вінчиком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів