
Курячі ніжки в мішечку
Курячі ніжки в мішечку – одна із найоригінальніших страв з курятини. Важко знайти страву більш цікаву. Це не просто звична страва, це ціла високохудожня композиція, в котрій продумані абсолютно усі деталі для того, щоб у результаті ми отримали неперевершений шедевр. Не виключено також і те, що спочатку, вам може здатися, що не володіючи спеціальними навичками, ви не впораєтеся, або ж сам процес займе багато часу, але ж насправді ми маємо набагато простішу ситуацію. Головне слідувати за попередньо прописаною інструкцією та мати натхнення. А тепер на мить уявіть, як здивуються ваші гості, коли ви презентуватимете це чудо, що заслуговує овацій.
Інгредієнти
Гомілка куряча
6 шт.
Листкове тісто
500 г.
Баклажани
4 шт.
Печериці
350 г.
Цибуля
2 шт.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Подрібнити цибулю, баклажани і гриби. На соняшниковій олії смажити цибулю, баклажани і потім гриби, обсмажувати хвилин 15. Далі обсмажити курячі ніжки, посолити і поперчити їх.
02
Розкачати листкове тісто і нарізати квадратиками, із залишків зробити круглі коржі. На квадратик покласти корж (це робиться для того, щоб дно не рвалося), зверху приготовлену начинку і курячу гомілку.
03
Загорнути краї тіста, обв'язати їх ниткою, а кісточки загорнути у фольгу. Поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 190°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів