Сирно-ванільний кекс - Image

Сирно-ванільний кекс

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 5 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Сирно-ванільний кекс - це океан ніжності й легкості! Ви тільки уявіть, як цей м'який десерт тане, ледь торкнувшись ваших губ! А в роті - вибух смакових емоцій. Все це завдяки ніжному сиру і вершкам. Фрукти надають море солодкого смаку цьому десерту, не кажучи вже про корисні властивості. Адже кожен з фруктів дарує свій заряд бадьорості і букет вітамінів цій страві. Ви тільки погляньте, як апетитно виглядає цей кекс! Він заворожує своєю білосніжніжністю і маленькими вкрапленнями яскравих фарб. Ваші гості будуть завалювати вас питаннями і проханням поділитися рецептом.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

65 г.

Сир кисломолочний 9%

450 г.

Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г

1 ст. л.

Цукор ванільний Auchan 8г

1 ч. л.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

150 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

225 мл.

Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур

225 г.

Етапи приготування

01

Прогріти духовку до 180°С або (якщо духовка газова) до 4 відмітки. Змастити жиром 23 см. розбірну форму для випікання і покласти на дно пергаментний папір. Покласти печиво у чашу і за допомогою блендера подрібнити його на крихти.

02

Розтопити масло, влити його до крихт і змішати. Перекласти у форму і притиснути до дна, щоб маса лежала рівним шаром.

03

Змішати сир, кукурудзяне борошно, ванільну есенцію, яйця та цукор. Додати вершки і обробити на 1 швидкості міксера до рівномірної консистенції. Перекласти у форму і випікати протягом 30 хвилин.

04

Вимкнути духовку, залишивши пиріг всередині, щоб він дуже повільно охолонув. Поставити в холодильник до подачі на стіл, потім поставити на сервірувальну тарілку і прикрасити ягодами або фруктами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв