
Мафіни з лохиною
Читаючи спосіб приготування мафінів з лохиною, вже можна відчути їх ніжний і солодкий смак. Хочеться якнайшвидше бігти в магазин за продуктами і почати їх приготування. Але бігти нікуди не потрібно, можна просто замовити продукти! Давайте почнемо! Лохина - це чи не найкраща начинка для таких все ж досить калорійних десертів. Оскільки ця ягода є дієтичним продуктом, вона підсилює обмін речовин, а тому нейтралізує калорії, які можна набрати, коли їмо випічку. При цьому вона має хоч і не дуже різкий, але все таки приємний смак. Тому мафіни з лохиною складуть вам чудову компанію на вечір, особливо якщо їх ще й при цьому запивати чаєм або ж теплим молоком. Ніжні кекси для тихого вечора!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
110 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
290 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Лохина
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
2 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
120 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
0,25 ч. л.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно змастити форму та посипати борошном.
02
Потім змішати борошно, сіль, розпушувач. В двох чайних ложках борошна обваляти лохину. Збити міксером на середній швидкості вершки з цукром. Потім по одному додати яйця, потім - ваніль.
03
Зменшити обороти міксера до мінімальних та всипати борошно, розмішати і поступово влити молоко. Лопаточкою вмішати лохину.
04
Розкласти тісто у формочки. Решту цукру змішати з тертим мускатним горіхом і посипати шапки мафінів.
05
Покласти форму в розігріту до 190ᵒC духовку і протримати в ній приблизно двадцять п'ять хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів