Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська весна › Залетті (печиво)
Залетті (печиво)

Залетті (печиво)

Залетті - це традиційні венеціанські печива. Венеціанський дух у цього печива на обличчя. Печиво виходить дуже сонячним, тобто приємного насиченого жовтого кольору, завдяки наявності в ньому кукурудзяного борошна. Воно на смак виходить ніжне і розсипчасте, з ароматом родзинок. До того ж, печиво дуже легко готувати. У цьому печиві є деяка простота, але в цей же самий час воно неймовірно смачне. Любителі кукурудзяної випічки особливо будуть насолоджуватися цим печивом. До того ж, воно дуже корисне. Його рекомендують їсти всім у кого є проблеми зі здоров'ям, так як в кукурудзяного борошна міститься дуже багато корисних речовин. Всім радимо і рекомендуємо приготувати дане печиво!

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 100 г
  2. 2. Борошно кукурудзяне — 150 г
  3. 3. Цукор — 60 г
  4. 4. Яйце — 1 шт
  5. 5. Розрихлювач для тіста — 3 г
  6. 6. Молоко — 75 мл
  7. 7. Масло вершкове — 50 г
  8. 8. Родзинки — 100 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Два види борошна змішати з розпушувачем.

  2. Додати родзинки, масло (розм’якшене), молоко і яйце.

  3. Замісити тісто.

  4. З тіста зформувати печиво, можна повирізати формочками.

  5. Випікати у духовці 15 хвилин при 170 градусах.