Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська весна › Пепероната
Пепероната

Пепероната

Пепероната - одна з найсмачніших овочевих страв родом з Італії. " Пепероні " в перекладі з італійської означає солодкий перець. Саме він є головним інгредієнтом нашої страви. Привабливість "Пеперонати" полягає в легкості приготування та різноманітності комбінацій з будь-якими закусками чи основними стравами.

Кількість порцій 1
Час приготування 45 хв

  1. 1. Перець солодкий — 2 шт
  2. 2. Цибуля — 1 шт
  3. 3. Помідори — 2 шт
  4. 4. Сушена зелень — 1 ст.л.
  5. 5. Рослинна олія — 2 ст.л.
  6. 6. Часник — 4 зубчика
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
  9. 9. Базилік — за смаком
  10. 10. Лимон — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перець необхідно очистити і нарізати на квадратні шматочки.

  2. Потім нарізаємо цибулю великими шматками. Часник - тоненькими скибочками. Помідори очистити від насіння і шкірки та нарізати часточками.

  3. Складіть овочі в форму для випікання.

  4. Посипте сушеними травами. Додаємо сіль та чорний перець за смаком.

  5. Додаємо масло і все перемішуємо.

  6. Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 30 хвилин. Духовка повинна бути прогріта до 180 градусів.

  7. Через півгодини добре перемішуємо овочі, прибираємо фольгу і запікаємо овочі ще 15 хвилин (при температурі 200-210 градусів).

  8. Додайте в овочі трішки базиліку та перед подачею вичавіть сік половини лимона.