
Овочевий салат з креветками
Креветки - чудовий морепродукт, який дуже затребуваний в кулінарії. Причому, цей дар морів є цінним і доступним продуктом. Креветки з успіхом використовують у приготуванні салатів і соусів, паштетів і гарячих страв. У запропонованому салаті цей інгредієнт безсумнівно задає тон і є родзинкою. Поєднання креветок з помідорами й огірками дуже цікаве, особливо із заправкою з корисної оливкової олії, яка ідеально підходить для подібних салатів. Нагадуємо: якщо Ви купили для салату варені креветки, залишається їх тільки промити. Але краще купувати сирі креветки: креветковий смак Вашого салату буде більш яскравим.
Інгредієнти
Креветки
300 г.
Помідори
400 г.
Огірки
300 г.
Олія оливкова
30 мл.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Креветки відварити в підсоленій воді і охолодити.
02
Помідори та огірки помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, сіль за смаком і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів