
Томатний суп із локшиною
Супи завжди повинні бути легкими, але і в той же час ситними. Крім того, однотипні і традиційні супи з часом набридають. Тому хочеться завжди чогось новенького і незвичайного. Суп з креветками і локшиною - це якраз те, що треба. Креветки хоч і не надто калорійні, але дуже смачні. Як і всі морепродукти, вони багаті на білок, що важливо для нашого організму. Крім креветок в супі дуже багато різних важливих інгредієнтів. Наприклад, помідори. Вони добре розбавляють суп, роблять його більш соковитим. А локшина, звичайно ж, робить страву більш ситною. Тому такий суп цілком зійде як повноцінна страва, яку можна подавати з бутербродами.
Інгредієнти
Цибуля
1 шт.
Масло вершкове
20 г.
Базилік свіжий
за смаком
Бульйон
1 л.
Локшина
150 г.
Петрушка
за смаком
Помідори
600 г.
Сіль
за смаком
Креветки
200 г.
Часник
2 зубчика
Етапи приготування
01
Цибулю порізати кільцями. У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі до легкої прозорості.
02
До цибулі додати нарізані помідори, дрібно нарізаний часник і трави (базилік і петрушку). Тушкувати все разом 7 хвилин.
03
Підготувати креветки і локшину. Креветки відварити 3 хвилини. Окремо в спокійно киплячий бульйон покласти локшину. Варити протягом 5 хвилин.
04
До локшини додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Посолити. Прокип'ятити разом 2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів