Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром - Image

Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Приготуйте смачний, що радує життєрадісними фарбами суп-пюре з корисних овочевих інгредієнтів: гарбуза і кольорової капусти. Різноманітні супи-пюре давно вже взяті на озброєння прихильниками здорового харчування. Особливість цього виду супів у тому, що попередньо приготовані інгредієнти збиваються за допомогою блендера або за відсутності такого протираються через сито до стану однорідної маси. Поради: гарбуз і кольорову капусту варіть в невеликій каструлі. Вода повинна лише покрити овочі. Їх готовність перевіряйте виделкою. На етапі обсмажування цибулі, імбиру і моркви дуже важливо, щоб овочі не підгоріли. В іншому випадку у супу буде гіркуватий присмак.

Продукти для рецепту

Гарбуз Хоккайдо
52.70 - 79.90

Гарбуз Хоккайдо

за 1 кг

Інгредієнти

Гарбуз Хоккайдо

400 г.

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г

200 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Морква

1 шт.

Насіння кунжуту

за смаком

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

за смаком

Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г

200 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити капусту з гарбузом в каструлі із водою, до м'якості.

02

Імбир, моркву і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії в сковороді, при цьому важливо щоб суміш не підгоріла.

03

Змішати в чаші блендера відварені капусту і гарбуз, а також суміш зі сковороди. Подрібнити до стану пюре. Додати також половину рідини, в якій варилися овочі.

04

Вилити готове пюре в каструлю, поставити на вогонь, влити вершки, довести до кипіння. При подачі вилити суп в тарілку, прикрасити кунжутним насінням і крапельками бальзамічного оцту.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв