Суп з беконом, селерою і квасолею - Image

Суп з беконом, селерою і квасолею

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Cуп з беконом, селерою і квасолею - це дуже смачна, ароматна і ситна перша страва. Готується блюдо з консервованої або сушеної квасолі, яку замочують для розм'якшення в холодній воді до 6-ти годин. Потім воду зливають, квасолю знову промивають, потім заливають в каструлі холодною водою, додають рослинне масло і варять до готовності до 2-х годин. Для супу бажано використовувати червону квасолю. Бекон можна замінити карбонатом, баликом або шинкою. Ароматний суп з беконом, селерою і квасолею сподобається багатьом. Суп краще подати в порційних тарілках.

Інгредієнти

Бекон

300 г.

Консервована квасоля

300 г.

Картопля

600 г.

Стебло селери

200 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

1 шт.

Чебрець

6 гілочок

Соняшникова олія

за смаком

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити, очистити і натерти на середній тертці. Стебла селери нарізати невеликими шматочками.

02

Бекон нарізати невеликими шматочками.

03

У каструлі на олії обсмажити цибулю до м'якого стану. Потім додати моркву і селеру. Злегка обсмажити, помішуючи.

04

Слідом додати бекон, смажити 3-4 хвилини.

05

Очистити картоплю і нарізати невеликими кубиками.

06

У каструлю налити воду.

07

Додати в каструлю картоплю, за смаком посолити і поперчити. Варити близько 15-20 хвилин.

08

Далі додати в каструлю квасолю і варити ще хвилини 3-5. Після чого зняти з вогню і додати гілочки чебрецю. Дати настоятися хвилин 10-15.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп з беконом, селерою і квасолею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua