
Закуска з баклажанів і сочевиці
Пропонуємо вашій увазі прекрасну закуску з баклажанів і сочевиці . Її появі на столі дуже зрадіють люди , які дотримуються здорового способу життя. Адже , баклажани - це джерело вітамінів і всіх необхідних організму людини мікроелементів. Вони містять багато клітковини , пектину , білків , калію , кальцію , фосфору , заліза , магнію , натрію , а також ряду вітамінів. Сочевиця - це теж не менш корисний продукт ніж баклажани. Сочевиця містить в собі велику кількість рослинного білка , який легко засвоюється організмом. Сочевиця також містить калій , марганець , бор , кобальт , йод , цинк , фосфор , кальцій , залізо , мідь , молібден , жирні кислоти групи Омега- 6 , Омега- 3 .
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
1 шт.
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
200 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
20 мл
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г
Сіль Єгипет
за смаком
Салат Vita Verde Яскравий 120г
100 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Промийте сочевицю і викладіть в каструлю з великою кількістю води. Доведіть до кипіння, потім варіть до пом'якшення сочевиці. Злийте воду.
02
Баклажан наріжте на скибочки. Змастіть їх оливковою олією з двох сторін і обсмажте з кожного боку.
03
Зелену цибулю дрібно наріжте.
04
Змішайте цибулю і вино з сочевицею. Приправте сіллю і перцем.
05
Викладіть перед подачею на тарілку скибочку баклажана, потім трохи сочевиці, розкришіть сир фета, зверху накрийте ще однією скибочкою баклажана і ще раз повторіть, потім посипте листя салату і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів