Риба по-польськи - Image

Риба по-польськи

Кількість порцій: 3Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Риба по-польськи являє собою припущені, тобто відварені в невеликій кількості рідини (вода повинна лише злегка покривати рибу) в щільно закритому посуді порційні шматки рибного філе, які подають із соусом з натертих відварних яєць, розтопленого вершкового масла, лимонного соку і подрібненої петрушки. Корисна, дієтична, проста у приготуванні страва. Риба, приготована за цим рецептом, отримала визначення "по-польськи" від назви ароматного яєчно-масляного соусу, який гармонійно доповнює смак риби, перетворюючи відварну рибу в ніжну і оригінальну страву. Рибу для цього рецепта можна використовувати будь-яку, але краще морську і нежирну.

Інгредієнти

Рибне філе

500 г.

Вершкове масло

100 г.

Яйця

2 шт.

Лимон

за смаком

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Рибне філе порізати на порційні шматки. У сковороду налити півсклянки кип'яченої води, додати трохи солі і покласти рибу. Припустити 15 хвилин.

02

Зварити яйця круто, залити холодною водою і почистити.

03

Масло викласти в глибоку миску, розтопити.

04

Для соусу яйця натерти на тертці і покласти в розтоплене масло. Додати сіль, лимон, подрібнену зелень. Перемішати.

05

Викласти рибу на блюдо і полити її соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Риба по-польськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua