Гарбузовий Мартіні - Image

Гарбузовий Мартіні

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Один із найбільш улюблених напоїв жінок можна зробити в домашніх умовах. Названий коктейль на честь свого творця - Мартіні де Анна де Тоггія. Класичний варіант коктейлю робиться із рівних частин вермуту (легкої горілки) та джину. Але останнім часом вермуту додають все менше. У нашому рецепті домашнього Мартіні дуже незвичайні складові. Для коктейлю слід змішати горілку із гарбузовим пюре. Хоча на перший погляд може здатися, що це не зовсім смачно. Все ж таки не поспішайте з висновками. Спробуйте поекспериментувати і подати такий коктейль на домашній вечірці. Ваші гості будуть приємно здивовані.

Інгредієнти

Цукор

2 ст. л.

Кориця

0,5 ч. л.

Горілка

6 ст. л.

Гарбузове пюре

2 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Змішати цукор і корицю.

02

Опустити охолоджений келих краями вниз і добре прокрутити в суміші цукру і кориці - вийде смужка.

03

У шейкері з льодом струснути горілку, гарбузове пюре з медом і процідити в підготовлений келих для мартіні.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гарбузовий Мартіні – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua