Плетені «Котлетки» - Image

Плетені «Котлетки»

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Готуються плетені котлети дуже швидко і просто. Приготувати плетену котлету можна з будь-якого виду риби або м'яса, з соковитою свинини або дієтичної курячої грудки. Шматочки свинини і курячої грудки переплітають між собою, а кінці заколюють зубочистками. А можна за принципом плетіння килимків, сплести в шаховому порядку куряче м'ясо і свинину, кінці підвернути під котлетку. Виходить дуже смачно і оригінально. Плетені котлети також можна зверху змастити майонезом або збитим яйцем і запікати в розігрітій духовці до готовності. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.

Інгредієнти

Свинина (філе)

300 г.

Куряче філе

300 г.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Філе свинини і курки попластувати і трохи відбити.

02

Потім кожен шматочок м'яса нарізати смужками, шириною приблизно 1,5-2 см.

03

Після чого переплести між собою шматочки курки та свинини, а кінці заколоти зубочистками.

04

Котлетки за смаком посолити і поперчити, а потім обсмажити на розпеченій сковороді на соняшниковій олії з кожного боку, приблизно по 3 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Плетені «Котлетки» – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua