Гарнір "груша" з картоплі - Image

Гарнір "груша" з картоплі

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви любите цікаві експерименти в кулінарії, але при цьому з тих чи інших причин не можете купити щось рідкісне і незвичайне (різні гурманні примочки), тоді слід надавати незвичайну форму при подачі звичайним стравам. У нашому рецепті використовується звичайна картопля. І, здавалося б, що такого можна з нею зробити, щоб це вийшло захоплююче і красиво. Вихід є! Це гарнір у формі груші. Так, саме груші. Завдяки сухарям і випіканню страви в духовці вона вийде хрусткою і просто чудовою. Так що будьте сміливішими, спробуйте приготувати гарнір "груша" з картоплі. Ваші рідні це оцінять і будуть приємно вражені вашій фантазії.

Інгредієнти

Картопля (велика)

4 шт.

Панірувальні сухарі

160 г

"Хвостики" від яблук або груш

4 шт.

Базилік

20 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Масло вершкове

20 г

Етапи приготування

01

Відварити картоплю, зробити з неї пюре, додати масло, посолити, поперчити і дати охолонути.

02

Візьміть 4 кулі пюре, обваляйте в сухарях і надайте руками форму груші.

03

Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.

04

Перед подачею прикрасити хвостиком, і листком базиліка.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Гарнір "груша" з картоплі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua