Курочка BBQ з чилі-лайм кукурудзою - Image

Курочка BBQ з чилі-лайм кукурудзою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курочка на грилі виходить ще кориснішою, ніж відварена, адже цінні речовини не йдуть у бульйон. При цьому вона ще смачніша, ніж смажена на сковороді. А якщо додати до неї як гарнір кукурудзу з чилі-лаймовою пастою, то страва вийде яскравою і екзотичною. Готувати таку курочку на грилі за фірмовим рецептом шеф-кухаря ресторану Tin Tin Іллі Сьоміна можна як на природі, так і вдома на спеціальній сковороді-гриль.

Інгредієнти

Курка ціла

1шт

Соус BBQ

400г

Кукурудза ціла

4 качани

Масло вершкове

200г

Лайм

1шт

Цедра лайма

Сік лайма

18г

Чилі мелений

Зіра

Чорний перець горошком

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Розігрійте сковороду-гриль або підготуйте мангал.

02

Розберіть курку. Нам знадобиться філе, стегна і гомілки. Натріть їх сіллю з чорним перцем та обсмажте на грилі 15 хвилин, переверніть, змастіть курочку 200 г соусу, просмажте ще 15 хв., додайте ще 200 г соусу і доведіть до готовності.

03

Змішайте сік і цедру лайма з вершковим маслом, сіллю і спеціями. Нанесіть отриману пасту на качани кукурудзи і відправте їх на сковорідку гриль разом з куркою. Кукурудза буде готова за 15 хв.

04

Викладіть м'ясо і кукурудзу на тарілку. Подавайте з чилі-лаймовою пастою і шматочками лайму.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курочка BBQ з чилі-лайм кукурудзою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua