Яблучно-ванільний крамбл - Image

Яблучно-ванільний крамбл

Кількість порцій: 4Час приготування: 55 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Приготуйте яблучно-ванільний крамбл і відчуйте себе істинним англійцем. Цей вид випічки є національним англійським десертом. На перший погляд може здатися, що приготувати таку страву складно, проте в процесі ви зрозумієте, що приготування крамбла - саме задоволення. А вже результат, повірте, вартий витрачених зусиль. Крамбл цілком замінить печиво і кекси, які так приїлися всім нам. Горіх, лимон і ваніль нададуть страві родзинку, а яблука нагадають про літо, про теплу, безтурботну пору. Цей десерт - ще один спосіб здивувати рідних і близьких. Після крамблу вони навіть не зможуть збагнути, чого ще від вас очікувати.

Інгредієнти

Яблука

7 шт.

Цукор

70 г.

Ваніль

7 г.

Горіх мускатний

2 г.

Лимон

50 г.

Борошно пшеничне

80 г.

Вівсяні пластівці

120 г.

Цукор коричневий

120 г.

Кориця мелена

2 г.

Масло вершкове

60 г.

Етапи приготування

01

Яблука помити, очистити від шкіри і серцевини. Нарізати яблука скибочками і перекласти в миску. Додати цукор, ваніль, лимонний сік і мускатний горіх. Перекласти масу у форму для випікання.

02

Розігріти духовку до 180°C градусів. У невеликій мисці змішати борошно, вівсяні пластівці, цукор, корицю і розм'якшене вершкове масло. Повинні вийти масляно-борошняні крихти. Посипати крихтами яблука і запікати в розігрітій духовці близько 35-45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Яблучно-ванільний крамбл – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua