Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти французька зима › Парфе з ягід
Парфе з ягід

Парфе з ягід

Якщо дуже хочеться, то можна! Така наша позиція щодо солоденького. Особливо, коли мовиться про французький десерт — парфе з ягід. Керуючись нашим рецептом та підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви з легкістю приготуєте у себе вдома ніжний та низькокалорійний десерт. Приємний бонус: всі необхідні продукти можна замовити за один клік

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Чорниця швидкозаморожена — 100г
  2. 2. Ожина швидкозаморожена — 100г
  3. 3. Полуниця  швидкозаморожена — 100г
  4. 4. Вершковий сир — 240г
  5. 5. Цукор-пісок фасований — 150г
  6. 6. Вершки 35% — 240мл
  7. 7. Ванільний екстракт — 4г
  8. 8. Листя м’яти — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Готуємо вершкову суміш: за допомогою міксера/блендера збиваємо вершковий сир (кімнатної температури), цукор і ванільний екстракт. Окремо збиваємо вершки. Перемішуємо.

  2. За необхідності нарізаємо ягоди.

  3. Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.

  4. Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.