
Скумбрія запечена із цибулею і кропом
Усім нам-господиням довго доводиться стояти біля плити, щоб порадувати рідних смачною стравою. Звісно, стояти біля плити декілька годин - нелегка праця. Що ж тоді приготувати, щоб було швидко, смачно і ситно? Пропонуємо вам відкрити для себе новий рецепт - скумбрію запечену з цибулею і кропом. Для її приготування знадобиться зовсім небагато часу, і сил. Прикрасити можна часточками лимона і додати багато зелені. Також прикрасою можуть послужити листя салату, оливи, журавлина, морква, нарізані помідори тощо. Фантазуйте, експериментуйте, а рідні, не сумнівайтесь, вам скажуть " спасибі" за незабутній обід.
Інгредієнти
Скумбрія
600 г.
Цибуля
1 шт.
Рослинна олія
2 ст. л.
Лимон
1 шт.
Зелень кропу
за смаком
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Скумбрію очистити і гарненько промити. Обсушити на паперовому рушнику і розділити на філе (можна узяти і готове філе). Натерти рибу сіллю і перцем.Для надання ніжнішого смаку можна натерти рибу лимоном.
02
Форму змастити олією, покласти рибу. Зверху покласти кільця лука. Помістити в розігріту до 180°C градусів духовку і запікати хвилин 30. Перед подачею посипати зеленню кропу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів