Роли з оселедцем під шубою - Image

Роли з оселедцем під шубою

Кількість порцій: 1Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Оселедець під шубою - дуже популярна на протязі багатьох років страва. Відмовлятися від неї не варто, але пора внести які-небудь зміни в улюблену багатьма страву. У цьому рецепті пропонується приготувати оселедець під шубою у формі ролів. Такі собі роли по-українськи. Інгредієнти ті ж, а спосіб приготування та подачі - новий і вельми цікавий. Дуже креативна ідея! Перед подачею на стіл закусочні роли з оселедцем під шубою треба охолодити.

Інгредієнти

Картопля

300 г.

Буряк

150 г.

Морква

100 г.

Цибуля ріпчаста

30 г.

Яйце куряче

2 шт.

Майонез

30 г.

Цибуля зелена

2 шт.

Каперси

2 шт.

Оселедець слабосолоний

100 г.

Етапи приготування

01

Овочі відварити, після остудити, натерти на тертці в окремі миски. Яйця також зварити, відокремити жовтки від білків, натерти.

02

Половину оселедця нарізати дрібними шматочками, другу половину нарізати пластинами.

03

Цибулю нарізати дрібними кубиками, обдати окропом.

04

Змішати в мисці моркву, буряк, половину дрібно нарізаного оселедця, половину жовтка і білка, цибулю. Заправити суміш майонезом, перемішати.

05

Картоплю викласти на килимок для ролів, зверху начинку із майонезом, згорнути, сформувати роли, нарізати на 6 частин, викласти на тарілку, оформити роли зверху нарізаною пластинками рибою, тертими яйцями, пір'ям цибулі і каперсами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Роли з оселедцем під шубою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua